סלמון וולינגטון
סלמון וולינגטון הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 805 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך חרדל דיז'ון, שמיר עשב, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סלמון וולינגטון, סלמון וולינגטון, ו סלמון וולינגטון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מפזרים מלח משני צדי הסלמון.
מערבבים את הקורנית, אורגנו, בזיליקום, שמיר, חרדל, ומיונז בקערה קטנה וממרח על הסלמון, ואז מפזרים את גבינת פטה על גבי.
מגלגלים את המאפה רחב מספיק וארוך מספיק כדי לעטוף סביב הסלמון, על עובי 1/4 אינץ'.
מניחים את הסלמון במרכז המאפה ומקפלים את המאפה על הסלמון.
מניחים את צד התפר רול למטה על תבנית אפייה.
חותכים כמה חריצים קטנים במאפה כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים בתנור שחומם מראש עד המאפה הוא חום זהוב פתיתי סלמון בקלות עם מזלג, כ 45 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.