קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

סלמון ופסטו עם אורז

סלמון ופסטו עם אורז
צריך ללא גלוטן ותבלינים פסקטריאני? סלמון ופסטו עם אורז יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 607 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. אם יש לכם שאלוט, יין, אורז וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו סלמון ופסטו עם אורז, אורז כרובית פסטו עם סלמון, ו סלמון פסטו עם פרמזן פסטו אורזו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לזרוק פילה סלמון בפסטו כדי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בסיר בינוני על חום בינוני, להמיס חמאה, ובצלצלים לטחון עד במכרז. מערבבים אורז, מלאי דגים ויין. מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
אפונה גויה®אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
בלי לערבב אורז, מניחים סלמון בסיר. מכסים, וממשיכים לבשל 25 עד 30 דקות, עד שהאורז רך וסלמון ניתן בקלות להתקלף במזלג.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.