קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות63
מגזין

סלמון חריף עם בצל מקורמל

סלמון חריף עם בצל מקורמל
. עם כפית נסו סלמון חריף עם בצל מקורמל, סלמון צלוי עם בצל קרמל ותאנים, ו פיצה פפרוני חריף עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הפלפל השחור, פפריקה, פלפל קאיין, שום טחון, חרדל דיז ' ון, סוכר חום, אבקת בצל, ומלח בקערה קטנה. מערבבים ב 1 כף שמן זית כדי להפוך את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מורחים את הדבק על כל פילה הסלמון, ומניחים בצד כדי להשרות בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
3
מחממים את 2 כפות הנותרים של שמן זית במחבת קטנה על חום בינוני. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד רך וזהוב חום, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחממים מחבת נפרדת שאינה מקל על חום בינוני גבוה. מבשלים את פילה הסלמון במחבת החמה עד חום זהוב בכל צד, וכבר לא שקוף במרכז, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים את הבצלים השחומים ושמן זית על פילה הסלמון כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.