סלמון ים תיכוני לשניים
אם 31 סנט למנה נופל בתקציב שלך, סלמון ים תיכוני לשניים יכול להיות מדהים ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 27 קלוריות. והוא יספק כ 25 מנות. גשו לסופר וקנו עלי תרד לתינוקות, רוטב ויניגרט בלסמי לייט, פילה סלמון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סלמון ים תיכוני, סלמון ים תיכוני, ו סלמון צלוי ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דגים בתבנית אפייה רדודה; טפטוף עם 3 כף. רוטב.
אופים 10 עד 12 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
בינתיים, חום נשאר ההלבשה במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 1 דקות. מערבבים בתרד; כיסוי. לבשל 2 דקות. לחשוף. לבשל 30 שניות. או רק עד תרד הוא נבול, פונה לעתים קרובות עם מלקחיים.
מניחים תרד על 2 צלחות הגשה; מפזרים באופן שווה עם 2 כפית. גבינה. למעלה עם דגים ורוטב מתבשיל אפייה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.