סלמון מבושל עם רוטב חרדל נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 190 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך קרם, פטרוזיליה, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו סלמון מבושל ברוטב חרדל שמיר, סלמון עלום עם רוטב דבש-חרדל, ו סלמון Sockeye עלומה עם רוטב עשבי חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים פילה במחבת גדולה בשכבה אחת ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל, סלרי, גזר, פלפל, מלח, עלי דפנה ומיץ לימון. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום עד המים הוא בקושי רותח. מבשלים עד פילה סלמון מבושלים דרך ומתחיל להתקלף, על 10 דקות. בעדינות להסיר סלמון ממים ולהעביר מתלה חוט להגדיר מעל תבנית אפייה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.