סלמון מבושל קל עם סלסה ורדה
תשכחו מלצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל מקסיקני. נסו לעשות סלמון עלומה קלה עם סלסה ורדה בבית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 395 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 10 אוהדים. אם יש לכם צלפים, תפוחי אדמה מלכותיים ג'רזי, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 97%. מתכונים דומים: סלמון מבושל עם סלסה ורדה, בשר בקר מבושל עם סלסה ורדה, ו סלסה סלמון ורדה.
הוראות
ראשית להפוך את הנוזל הלא חוקי לדגים.
שים את הפלפלים, 2 כפית מלח, חומץ, שומר, עלי דפנה וגבעולי פטרוזיליה בסיר עם 2.5 ליטר מים, ולהביא לרתיחה. מרתיחים עבור 10 דקות כך שכל הטעמים להחדיר לתוך הנוזל.
ודא שאתה בוחר בדיל צלייה גדול מספיק כדי להחזיק את פילה הסלמון. מסננים את הנוזל לתוך הפח הריק, מביאים לרתיחה על הכיריים, ואז מוסיפים את הדגים, העור בצד למטה, מוודא שהוא מכוסה בנוזל. פיזור סביב פרוסות לימון, ומבשלים בעדינות במשך 1-2 דקות עד הדג משנה צבע לחלוטין. מכסים את פני השטח עם חתיכת נייר גדולה, לכבות את החום ולהשאיר להתקרר לחלוטין. הדג יבשל כשהנוזל יתקרר.
כדי להפוך את סלסה ורדה, לשים את כל החומרים לתוך קערה של מעבד מזון, ואז בליץ לעשות רוטב בהיר, מעט עבה. מתבלים לפי הטעם.
בזהירות להסיר את הסלמון על מגש הגשה לקלף את העור אם אתה רוצה.
מגישים עם סלסה ורדה, תפוחי אדמה חדשים ואספרגוס.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.