תשכחו מלצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל מקסיקני. נסו לעשות סלמון עלומה קלה עם סלסה ורדה בבית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 395 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 10 אוהדים. אם יש לכם צלפים, תפוחי אדמה מלכותיים ג'רזי, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 97%. מתכונים דומים: סלמון מבושל עם סלסה ורדה, בשר בקר מבושל עם סלסה ורדה, ו סלסה סלמון ורדה.
הוראות
1
ראשית להפוך את הנוזל הלא חוקי לדגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
2
שים את הפלפלים, 2 כפית מלח, חומץ, שומר, עלי דפנה וגבעולי פטרוזיליה בסיר עם 2.5 ליטר מים, ולהביא לרתיחה. מרתיחים עבור 10 דקות כך שכל הטעמים להחדיר לתוך הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
ודא שאתה בוחר בדיל צלייה גדול מספיק כדי להחזיק את פילה הסלמון. מסננים את הנוזל לתוך הפח הריק, מביאים לרתיחה על הכיריים, ואז מוסיפים את הדגים, העור בצד למטה, מוודא שהוא מכוסה בנוזל. פיזור סביב פרוסות לימון, ומבשלים בעדינות במשך 1-2 דקות עד הדג משנה צבע לחלוטין. מכסים את פני השטח עם חתיכת נייר גדולה, לכבות את החום ולהשאיר להתקרר לחלוטין. הדג יבשל כשהנוזל יתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
כדי להפוך את סלסה ורדה, לשים את כל החומרים לתוך קערה של מעבד מזון, ואז בליץ לעשות רוטב בהיר, מעט עבה. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
בזהירות להסיר את הסלמון על מגש הגשה לקלף את העור אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
6
מגישים עם סלסה ורדה, תפוחי אדמה חדשים ואספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט
יכול) סלסה ורדה משומרת
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.