סלמון מבושל קר עם מיונז עשבי תיבול
סלמון מבושל קר עם מיונז עשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה, חרדל דיז'ון, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: סלמון מבושל עם מיונז לימון, סלמון מבושל קר עם סלט מלפפון, ו סלמון מבושל קר w / חרדל פרובנס.
הוראות
במחבת 12 אינץ', מחממים את כל החומרים לסלמון למעט סלמון, מיונז עשב ופלחי לימון לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי ומבשלים 5 דקות.
חותכים סלמון ל 6 חתיכות הגשה.
מניחים סלמון במחבת; להוסיף מים כדי לכסות במידת הצורך.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים חשפו כ 14 דקות או עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג.
בזהירות להסיר סלמון עם מרית מחוררת; לנקז על מתלה חוט. מכסים ומקררים על 2 שעות או עד צונן.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי מיונז עשבי תיבול; מכסים ומקררים עד ההגשה.
מגישים סלמון עם מיונז עשבי תיבול ופלחי לימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.