סלמון מבושל קר עם מיונז עשבי תיבול
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לך רוטב סלט, בצל, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלמון מבושל קר עם מיונז עשבי תיבול, סלמון מבושל עם מיונז לימון, ו סלמון מבושל קר w / חרדל פרובנס (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 12 אינץ', מחממים את כל החומרים לסלמון למעט סלמון, מיונז עשב ופלחי לימון לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי ומבשלים 5 דקות.
חותכים סלמון ל 6 חתיכות הגשה.
מניחים סלמון במחבת; להוסיף מים כדי לכסות במידת הצורך.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים חשפו כ 14 דקות או עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג.
בזהירות להסיר סלמון עם מרית מחוררת; לנקז על מתלה חוט. מכסים ומקררים על 2 שעות או עד צונן.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי מיונז עשבי תיבול; מכסים ומקררים עד ההגשה.
מגישים סלמון עם מיונז עשבי תיבול ופלחי לימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת 7cellars Elway. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת 7cellars Elway]()
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת אלווי 2018 הוא מאוזן היטב, מציג פירות טרופיים פריכים, תפוחים ואגסים טעמים עם אלמנטים פרחוניים קלים. רמזים של וניל משלימים גימור אלון חלק, מתמשך.זוג זה יין פריך עם מנות קלות כגון פירות פרוסים & גבינות, סלט פסטה לימון, עוף קלוי עם עשבי תיבול, או פודינג וניל.