זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לך רוטב סלט, בצל, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלמון מבושל קר עם מיונז עשבי תיבול, סלמון מבושל עם מיונז לימון, ו סלמון מבושל קר w / חרדל פרובנס (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 12 אינץ', מחממים את כל החומרים לסלמון למעט סלמון, מיונז עשב ופלחי לימון לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
מיונז
סלמון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
חותכים סלמון ל 6 חתיכות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
3
מניחים סלמון במחבת; להוסיף מים כדי לכסות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים חשפו כ 14 דקות או עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
5
בזהירות להסיר סלמון עם מרית מחוררת; לנקז על מתלה חוט. מכסים ומקררים על 2 שעות או עד צונן.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
מרית
6
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי מיונז עשבי תיבול; מכסים ומקררים עד ההגשה.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת 7cellars Elway. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.