צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון מולסה רימון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 600 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מולסה רימון, מחבת בטוחה בתנור לא מקל, סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בעמילן תפוחי אדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חומיות ללא אלרגן כקינוח. מתכונים דומים: מולסה רימונים, מולסה רימונים בריסקט, ו עוגת קפה מולסה רימונים.
הוראות
1
שמור מתכון
2
מתכון הדפסה
3
סלמון מולסה רימון
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימונים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
4
Ingredts4 פילה סלמון ללא עצמות, עור on2 כפית סוכר חום 1 / 2 כפית מלח 1 / 4 כפית קורנפלור או עמילן תפוחי אדמה
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
5
פלפל שחור 1/4 כוס רימון מולסה (לחץ כאן על המתכון), טמפרטורת החדר
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימונים
6
תרסיס שמן Nonstick
מרכיבים שתצטרך
דַק-
7
זרעי רימון טריים ומנטה לקישוט (אופציונלי)תצטרך גם
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימון
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
8
מחבת בטוחה לתנור nonstick גדולה, או כל מחבת nonstick ו תבנית אפייה
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.