סלמון מיסו בגריל וחציל
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן canolan, עירית, סאקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו חציל בגריל עם רוטב מיסו, חצילים יפניים מזוגגים מיסו בגריל, ו סלט חצילים בגריל עם שום-מיסו ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, להביא סאקה ומירין לרתיחה ומרתיחים 30 שניות. חום נמוך יותר בינוני ולהוסיף מיסו, לטאטא עד מומס.
מוסיפים סוכר וג ' ינג ' ר ומקציפים עד שהסוכר מתמוסס.
יוצקים חצי תערובת מיסו לתוך קערה גדולה ואת החצי השני לתוך צלחת אפייה בינונית ולתת מגניב, על 10 דקות.
פרוסת חצילים באלכסון לתוך 1/4-in.- ovals עבה ולהוסיף תערובת מיסו בקערה, פונה מעיל. פלטות סלמון נסטלה, צד העור למעלה, לתוך תערובת מיסו בתבנית אפייה כדי מעיל את כל הבשר, אבל לא את העור. מכסים הן קערה והן צלחת בניילון נצמד ומקררים לפחות 8 שעות ועד לילה.
הכינו גריל גז או פחם לחום עקיף. אם משתמשים בגריל גז, להפוך את כל המבערים למכסה גבוה וסגור. כאשר הטמפרטורה בתוך הגריל מגיע 400, להרים מכסה ולכבות את אחד המבערים, יצירת אזור חום עקיף. אם באמצעות גריל פחם, אור 50 עד 60 בריחים ולתת לשרוף עד רק מכוסה אפר, 20 עד 30 דקות. תלש אותם בצד אחד, משאיר שטח פנוי לבישול עקיף.
לנער מרינדה מעל חצילים. שמן גיליון unperforated של רדיד כבד חובה עם שמן קנולה ולסדר חציל על זה בשכבה 1.
טפטוף עם 1/3 כוס שמן גריל על שטח חום עקיף, 15 עד 20 דקות, או עד רך. תניח בצד.
מקפלים שני 12-by 18-in. חתיכות של רדיד אלומיניום כבד חובה בחצי widthwise כדי ליצור מלבנים. באמצעות קצה של סכין קטנה, לעשות חורים מלבנים על 2 ב. בנפרד ולהרחיב כל חור לגודל של אגורה. גריז לסכל עם שמן; להגדיר על חום ישיר במשך 2 דקות.
עם מגבות נייר, לנגב במרינדה את הסלמון.
מברשת קליפות סלמון עם שמן ולהגדיר 2 פילה, צד העור למטה, על כל מלבן לסכל. מכסים גריל (אם משתמשים בפחם, פתחי אוורור על מכסה) ומבשלים דגים עד שהעור הוא חום בהיר באמת רוחש, 5 עד 6 דקות. באמצעות מלקחיים, להחליק לסכל חום עקיף, כיסוי, ומבשלים עד כל אבל העליון 1/4 ב. מבושל, 3 עד 8 דקות. להחליק דגים בחזרה על חום ישיר, כיסוי, ומבשלים עד דגים מבושלים דרך (לחתוך כדי לבדוק) והעור הוא השחמה פריך, על 3 דקות. בעוד סלמון מסיים על חום ישיר, לחמם חצילים על חום עקיף.
העברת רדיד עם סלמון לסדין אפייה ללא מסגרת, הזזה מרית עוגה אופסט או מרית דקה אחרת בין עור סלמון לסכל, דגים חופשיים מאוד בעדינות מנייר אלומיניום. מתבלים כל פילה עם כמה טיפות של מיץ לימון.
מגישים סלמון וחציל עם עירית.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.