קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות99
מגזין

סלמון מעושן בקלילות עם סלט תפוז & ריבס

סלמון מעושן בקלילות עם סלט תפוז & ריבס
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב, פליאוליתית ומנה עיקרית ראשונית? סלמון מעושן קל עם סלט תפוז & ריבס יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 571 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו שמן זית, גרגיר נחלים, שמן זית כתית מעולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: שומר, סלמון מעושן וסלט תפוזים, לובסטר מעושן קלות עם פורסלין ים וסאפוק סאמפייר, ו טונה בריאה קלות עם זיתים, כתום ושומר מגולח.

הוראות

1
כדי להתחיל את הסלט, לחתוך את החלק העליון והתחתון את התפוז, ואז לחתוך את כל ההתלהבות ואת המלית. מחזיק מעל קערה, לחתוך את המקטעים בחינם על ידי חיתוך בין הממברנות, לתפוס את כל המיצים וקטעים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הריבס לקערה, ואז מאפשרים לעמוד על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בינתיים, בערך לטחון את גרגרי ערער ופלפל באמצעות עלי ומלט.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
4
שים את הסלמון על תבנית אפייה, לשפשף את הבשר עם שמן, ואז להפיץ על תערובת ערער כתוש.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מחממים את הגריל עד בינוני ומבשלים את הסלמון במשך 6-7 דקות, לוודא לשפשף לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
כדי לסיים את הסלט, להוסיף גרגיר נחלים ושמן זית כתית נוספת rhubarb וכתום, לתת לו מערבבים טוב, ולאחר מכן לשרת עם הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
לא מגן מקומילא מגן מקומי
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון מעושן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.