סלמון מעושן וגבינת עיזים על פומפרניקל-שיפון
זה מתכון pescatarian מגישה 20 . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. אם יש לך חמאה, לחם שיפון-שיפון, גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 24 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: כריך סלמון מעושן על פומפרניקל, טוסטים פומפרניקל עם סלמון מעושן ושמנת חזרת, ו קסדיות סלמון מעושן עם גבינת עיזים.
הוראות
מורחים גבינת עיזים באופן שווה על פרוסות לחם, ומפזרים פלפל שחור. למעלה 12 פרוסות לחם באופן שווה עם מלפפון, צנוניות, סלמון. למעלה עם 12 פרוסות לחם שנותרו, לחיצה יחד בעדינות.
מורחים מחוץ לכריכים עם חמאה רכה. מבשלים במחבת nonstick מעל חום בינוני, בקבוצות, 2 דקות בכל צד או עד גבינה נמסה ולחם הוא חום זהוב.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.