קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

סלמון מעושן וסלרי דאופינואז

סלמון מעושן וסלרי דאופינואז
סלמון מעושן & Dauphinoise celeriac יכול להיות רק ללא גלוטן ו pescatarian מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. 109 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש מיץ של לימון, שמיר, אפיית תפוחי אדמה, וחבילות סלמון g. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלמון שובב, שומר ותפוחי אדמה גראטן Dauphinoise, סלריאק טרטר עם טרוטה מעושנת, ו Haddock מעושן עם celeriac & תרד gratin.

הוראות

1
מחממים התנור כדי מאוורר 180c / קונבנציונאלי 200c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים את המיץ של לימון אחד לתוך קערה גדולה. חותכים את הסלריאק לחתיכות בעובי של מטבע 1, משליכים אותם למיץ הלימון תוך כדי הליכה, ואז מוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
CeleriacCeleriac
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בצלחת גדולה אטומה, שכבה את הסלריאק ותפוח האדמה עם פרוסות הסלמון, זורה עם קומץ קטן של שמיר קצוץ, 1 בצל קצוץ ומטפטף קצת שמנת על כל שכבה. מתבלים עם מעט מלח והרבה פלפל בכל שלב. אתה צריך שלוש שכבות של תפוחי אדמה וסלריאק כריך שתיים סלמון, בצל ושמיר. סיים עם השמנת הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מכסים את הצלחת בנייר כסף ומניחים על מגש.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
אופים במשך 45 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ואופים עוד 30-40 דקות עד מבעבע והחלק העליון הוא פריך וזהב. בדוק כי הירקות מבושלים על ידי החדרת שיפוד או סכין קטנה זה צריך לדחוף בקלות. אם אתה רוצה, אתה יכול flash אותו תחת גריל חם כדי לקבל את השכבה העליונה ממש פריך. השאירו להתקרר מעט ולאחר מכן לשרת ישר מן המנה עם סלט ירוק פריך וכמה יין לבן צונן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון מעושן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.