קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

סלמון מעושן ועוגות בקלה

סלמון מעושן ועוגות בקלה
מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו ביצים, עירית, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: עוגות תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, עוגות תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, ו עוגות קינואה עם סלמון מעושן.

הוראות

1
פירס תפוחי אדמה עם מזלג בכל רחבי, ואז במקום במיקרוגל ומבשלים 2 דקות. הפוך תפוח אדמה מעל ומבשל במשך 2 דקות נוספות. המשך תהליך זה עד תפוחי האדמה הוא רך (עם רוב תפוחי אדמה russet זה לוקח בין 6 ל 8 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russetתפוחי אדמה Russet
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2
הסר מהתנור ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי לטפל, ואז בעדינות לקלף את העור עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מניחים תפוחי אדמה בקערה נפרדת ומחית עם מזלג עד רך ורך. מקצצים את הסלמון המעושן לחתיכות בגודל ביס ומניחים בקערה עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שים בקלה, עלי דפנה, ותימין במחבת בינונית ומכסה במים. להביא מים לרתיחה עדינה ואז לכבות את החום ולתת לדגים לעמוד במשך 10 דקות. לאחר 10 דקות, להסיר בעדינות בקלה ומניח בקערה עם סלמון ותפוח אדמה. להשליך מים ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
שימוש בידיים שלך בעדינות לזרוק תפוחי אדמה ודגים מנסים לשבור את הדגים עד מעט ככל האפשר, אבל השגת תערובת הומוגנית למדי.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מוסיפים את העירית ואת המיונז, ואז מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
7
מוסיפים את החלמונים. מקפלים רק עד תערובת מחזיקה יחד, ולאחר מכן ליצור תערובת לתוך 8 עוגות בגודל שווה. לשים עוגות על צלחת לכסות בניילון נצמד. מקררים למשך שעה אחת לפחות ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
ברגע שהעוגות מתקררות, מניחים ביצה מוכה בקערה אחת, ופירורי לחם באחרת. עובד אחד בכל פעם, טובל עוגה בביצה, פונה למעיל, ואז בפירורי לחם, פונה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
העברה לצלחת גדולה.
10
חום 2 עד 3 כפות שמן צמחי גדול לא מקל או ברזל יצוק מחבת על חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים 4 עוגות למחבת ומבשלים, מחבת מתערבלת מדי פעם, עד חום זהוב, על 3 דקות. הפוך עוגה ולהמשיך לבשל עד הצד השני הוא זהב, על 3 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומתבלים במלח. להתחמם בזמן שאתה לבשל עוגות שנותרו, באמצעות שמן נוסף לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
13
מגישים מיד עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.