סלמון מעושן ועוגות בקלה
מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו ביצים, עירית, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: עוגות תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, עוגות תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, ו עוגות קינואה עם סלמון מעושן.
הוראות
פירס תפוחי אדמה עם מזלג בכל רחבי, ואז במקום במיקרוגל ומבשלים 2 דקות. הפוך תפוח אדמה מעל ומבשל במשך 2 דקות נוספות. המשך תהליך זה עד תפוחי האדמה הוא רך (עם רוב תפוחי אדמה russet זה לוקח בין 6 ל 8 דקות.)
הסר מהתנור ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי לטפל, ואז בעדינות לקלף את העור עם סכין.
מניחים תפוחי אדמה בקערה נפרדת ומחית עם מזלג עד רך ורך. מקצצים את הסלמון המעושן לחתיכות בגודל ביס ומניחים בקערה עם תפוחי האדמה.
שים בקלה, עלי דפנה, ותימין במחבת בינונית ומכסה במים. להביא מים לרתיחה עדינה ואז לכבות את החום ולתת לדגים לעמוד במשך 10 דקות. לאחר 10 דקות, להסיר בעדינות בקלה ומניח בקערה עם סלמון ותפוח אדמה. להשליך מים ועשבי תיבול.
שימוש בידיים שלך בעדינות לזרוק תפוחי אדמה ודגים מנסים לשבור את הדגים עד מעט ככל האפשר, אבל השגת תערובת הומוגנית למדי.
מוסיפים את העירית ואת המיונז, ואז מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מוסיפים את החלמונים. מקפלים רק עד תערובת מחזיקה יחד, ולאחר מכן ליצור תערובת לתוך 8 עוגות בגודל שווה. לשים עוגות על צלחת לכסות בניילון נצמד. מקררים למשך שעה אחת לפחות ועד לילה.
ברגע שהעוגות מתקררות, מניחים ביצה מוכה בקערה אחת, ופירורי לחם באחרת. עובד אחד בכל פעם, טובל עוגה בביצה, פונה למעיל, ואז בפירורי לחם, פונה למעיל.
חום 2 עד 3 כפות שמן צמחי גדול לא מקל או ברזל יצוק מחבת על חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים 4 עוגות למחבת ומבשלים, מחבת מתערבלת מדי פעם, עד חום זהוב, על 3 דקות. הפוך עוגה ולהמשיך לבשל עד הצד השני הוא זהב, על 3 דקות יותר.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומתבלים במלח. להתחמם בזמן שאתה לבשל עוגות שנותרו, באמצעות שמן נוסף לפי הצורך.
מגישים מיד עם טריזי לימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.