סלמון מעושן עם סלט אשכוליות
סלמון מעושן עם סלט אשכוליות לוקח על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, ואת המתכון הראשוני יש 377 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם אשכוליות, זרעי כוסברה, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: לסלט סלמון מעושן עם אבוקדו ואשכולית ורודה, קנפה סלמון מעושן עם טפנד אשכוליות זית ירוק, ו סלט טרוטה מעושן עם אבוקדו ואשכולית.
הוראות
חותכים את התמרת מהאשכולית, ואז חותכים למקטעים מעל קערה כדי לתפוס כל מיץ. לסחוט את הממברנה אתה נשאר עם שאר המיץ, ואז להשליך את הפגזים.
מניחים את כל המיץ בסיר ומרתיחים במשך כ 10 דקות עד מופחת כמה כפות סירופ, ולאחר מכן לערבב עם שמן זית ולהניח בצד.
מקזעים את הלימון ומערבבים עם קטעי האשכוליות. לעטוף את הסלמון המעושן מעל 4 צלחות לפזר עם המקטעים. כפית את הרוטב מעל ולבסוף להתלבש עם ספריגים כוסברה. טעים עם לחם חום וחמאה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון מעושן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.