קושירגיל
מוכן ב16 דק.
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

סלמון מעושן עם תפוח - קרם חזרת ולחם שחור

סלמון מעושן עם תפוח - קרם חזרת ולחם שחור
סלמון מעושן עם קרם חזרת תפוחים ולחם שחור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 657 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חזרת, חרדל דיז'ון, פרחי ברוקולי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב התפוח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו סלמון מעושן עם קרם חזרת, סלמון מעושן וקרם חזרת עם צ'יפס, ו טוסטים פומפרניקל עם סלמון מעושן ושמנת חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
קיטור ברוקולי במסננת מעל מים רותחים או במיקרוגל עד רך-פריך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
בינתיים, בקערה בינונית, להקציף יחד תפוח, יוגורט, מיונז, חרדל, חזרת. סדר סלמון על מגש הגשה. מסדרים פרוסות לחם שחור לצד ומקשטים עם פלחי לימון וצלפים.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מגישים מחצית הברוקולי עם ארוחה זו ושמורה הנותרים ברוקולי (כ 2 כוסות) למתכון אחר.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.