סלמון מעושן Pâté
אם 51 סנט למנה נופל בתקציב שלך, סלמון מעושן Pâté יכול להיות נהדר pescatarian מתכון לנסות. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו תיבול של פלפל לימון, שמיר, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פטה סלמון מעושן, סלמון מעושן ושמיר פטה, ו סקנדינבי ברצינות: סלמון מעושן עם פאטה Sunchoke (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 כוס קערה עם ניילון נצמד. בקערה בינונית, לנצח את כל החומרים למעט פטרוזיליה ולחם עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. כף לתוך קערה מרופדת; לחץ עם מרית גומי. כיסוי; להכניס למקרר עד מוכן לשרת.
כדי unmold, במקום צלחת 8 אינץ במהופך על קערה, ולאחר מכן להפוך צלחת קערה מעל; להסיר קערה ניילון לעטוף.
מפזרים פטרוזיליה מעל פטה ועל שולי הצלחת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.