קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות96
מגזין

סלמון מצופה תבלינים עם סלק ג'ינג'ר קלוי

סלמון מצופה תבלינים עם סלק ג'ינג'ר קלוי
אם יש לך זרעי כוסברה, פלפל ורוד, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סלמון מצופה תבלינים, סלמון בגריל מצופה שקדים ותבלינים, ו סלק קלוי עם כתום וג'ינג'ר.

הוראות

1
מחממים התנור שלך ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הסלק על תבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מפזרים עם זנגביל, מלח ים בסדר 1 כף שמן לזרוק מעיל.צולים את הסלק באמצע התנור, ערבוב פעם או פעמיים במהלך הבישול, עד רך משחימים קלות, 25 עד 30 דקות.בינתיים, מניחים את הפלפלים השחורים במטחנת תבלינים ודופק פעם או פעמיים עד סדוק, או למקם אותם על קרש חיתוך סדק עם מערוך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
מלח ים משובחמלח ים משובח
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוסיפים גרגרי פלפל ורודים, זרעי כוסברה, רוזמרין ומלח ים גס; ממשיכים דופק או למחוץ עד התערובת היא קרקע גס מאוד.קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף, משמנים את הנייר, ומניחים את הסלמון למעלה; מקפלים את החלק האחורי הדק מתחת אם הפילה גדול מדי עבור גיליון האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מברשת הסלמון עם הנותרים 2 כפיות שמן ומפזרים תערובת פלפל.לאחר הסלק קלוי במשך כ -15 דקות, מניחים את הסלמון על המדף העליון של התנור וצולים עד ורוד קלות במרכז, כ -15 דקות.לשחרר את הסלמון מן הקלף עם מרית, ולאחר מכן להשתמש 2 מריות גדולות להעביר אותו מגש.כפית את הסלק סביב הסלמון ומפזרים אותם עם עירית ופטרוזיליה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.