קושיקשה
מוכן ב19 דק.
מנות30
ציון בריאות8
מגזין

סלמון מצופה תפוח אדמה עם מתכון סלט גרגיר הנחלים

סלמון מצופה תפוח אדמה עם מתכון סלט גרגיר הנחלים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 19 דקות. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה עם גרגיר נחלים, סלמון מעושן וסלט אבוקדו, לביבות תפוחי אדמה עם גרגיר נחלים, סלמון מעושן וסלט אבוקדו, ו סלמון מצופה תפוחי אדמה עם סלט עשבי תיבול.

הוראות

1
מתבלים את הסלמון עם כפית מלח וכפית pepper.In קערה רדודה, לזרוק את תפוחי אדמה מטוגנים עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מפזרים אותם על הסלמון ולחץ בעדינות כדי לעזור להם לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
מחממים את השמן במחבת לא דביקה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הסלמון, תפוחי האדמה בצד למטה, ומבשלים עד תפוחי האדמה הם חום זהוב, 3 עד 4 דקות.בזהירות להפוך את הסלמון ומבשלים עד אטום לאורך, 2 עד 3 דקות יותר.בינתיים, בקערה קטנה, להקציף יחד את השמנת החמוצה, חומץ, חזרת, וכפית כל מלח ופלפל.מחלקים את גרגיר הנחלים והצנוניות בין הצלחות, טפטוף עם ההלבשה, ומגישים עם הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
לא מגן מקומילא מגן מקומי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.