קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

סלמון מתובל עם צלי שאלוט מטוגנים, אדאמה ופרה Sunchoke

סלמון מתובל עם צלי שאלוט מטוגנים, אדאמה ופרה Sunchoke
מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חמאה, ציר עוף, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: Tamarind-צלעות קצרות מטוגנות עם פירה Sunchoke כמהין, פירה גרגיר הנחלים, פטריות Chanterelle מזוגגות, לאכול במשך שמונה דולרים: עוף צלוי פפריקה עם מחית חומוס וצדפות פריכות, ו עוף מטוגן ביין עם שאלוט ופנצ'טה.

הוראות

1
הפוך את מחית sunchoke: למלא סיר גדול עם מים. לקלף sunchokes ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
חותכים אותם לחתיכות 2 אינץ ולשים אותם בסיר עם מספיק חלב כדי לכסות, ולאחר מכן להוסיף על 1 אינץ ' יותר של מים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים קמצוץ מלח נדיב ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני לבשל עד sunchokes ותפוחי אדמה הם מאוד רך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
לנקז היטב.
5
להעביר sunchokes ותפוחי אדמה למעבד; להוסיף חמאה פירה עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. עשוי להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1
מוסיפים פלפלים שחורים, זרעי כמון, זרעי כוסברה, זרעי חרדל 1 ½ כפית סוכר ו 1 ½ כפית מלח לקערה של מרגמה ועלי. לטחון את התערובת היטב, אבל לא לגמרי אבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
לתיבול בשרלתיבול בשר
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
חום 1 כף חמאה במחבת סאוט 10 אינץ ' המוגדרת על אש בינונית-נמוכה. כאשר החמאה נמסה מוסיפים חצי כפית סוכר וחצי מלח.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את פרוסות שאלוט ומערבבים היטב את המעיל. מבשלים על 3 דקות עד שאלוט מתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
מוסיף את היין, ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד היין התאדה ואת שאלוט הם אדומים עמוק ונעימים למראה. בערך 45 דקות. לכסות ולשמור חם עד ההגשה.אם edamame קפוא, בקצרה blanch אותם במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
Drain.In סיר 1 ½ ליטר להגדיר מעל חום בינוני, לחמם את edamame ½ כוס עוף עם קמצוץ של מלח ופלפל שחור. בערך 2 דקות בסך הכל. רק לפני ההגשה מערבבים 1 כפית שמן זית ו 1 כפית עלי נענע טחון.מחממים תנור ל 250 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מגלגלים כל פילה סלמון בתערובת התבלינים הקרקע עד מצופה היטב על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
מניחים כל פילה על תבנית אפייה מרופדת קלף.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
מניחים כוס או כך של מחית sunchoke על כל צלחת. נסטלה פילה נגד פירה ו לעטוף כמה בצלצלים על פני החלק העליון. כף 2 כפות גדושות של אדממה על כל פילה עם טפטוף של שמן זית ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)