סלמון סאקי מהיר עם קינואה
סלמון סאקי מהיר נרפא עם קינואה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 502 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קינואה, פלפל, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכונים דומים: לבשל את הספר: סלמון נרפא מהר, סלמון סאקי מאודה עם סאקי באטר, ו סלמון זנגביל סאקה.
הוראות
מניחים סלמון, צד העור למטה, על צלחת.
שלב 1 כפית מלח כשר 1 כפית סוכר; לשפשף תערובת מלח באופן שווה על הצדדים עור של סלמון. מכסים בניילון נצמד; צ ' יל 2 שעות.
הסר ניילון נצמד לסלמון. יש לשטוף סלמון מתחת למים קרים; לטפוח יבש עם מגבת נייר.
שלב סאקה כוס 1, הנותרים 1 כפית סוכר, רסק צ ' ילי, ושום בשקית פלסטיק zip-top.
מוסיפים סלמון; חותם ומרינדה במקרר 1 שעה, מסתובב מדי פעם.
מניחים קינואה במסננת בסדר; מקום מסננת בקערה גדולה. מכסה קינואה עם מים. באמצעות הידיים, לשפשף דגנים יחד במשך 30 שניות; לשטוף ולנקז. חזור על הנוהל פעמיים.
מחממים חמאה ו 1 כפית שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני גבוה עד חמאה נמסה.
מוסיפים פלפל, גזר ובצל למחבת; מטגנים 2 דקות או עד הבצל רך.
להוסיף קינואה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים ב 1 כוס מים, הנותרים 1/2 כוס סאקה, מיץ, ו 1/4 כפית מלח; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד הנוזל נספג קינואה הוא מכרז.
הסר מהחום; מוך עם מזלג. מוסיפים פטרוזיליה. תתחמם.
הסר סלמון משקית, הזמנת מרינדה.
מניחים מרינדה בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים עד מופחת 2 כפות (כ 7 דקות).
מברשת עור הצדדים של סלמון עם הנותרים 1/2 כפית שמן.
מחממים מחבת חסינת תנור על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים סלמון למחבת, צד העור למעלה; מבשלים 3 דקות או עד חום זהוב. הפוך סלמון, ו baste עם מרינדה מופחתת.
מניחים מחבת בתנור, ואופים ב 450 במשך 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.