קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

סלמון סשימי עם בצל כבוש

סלמון סשימי עם בצל כבוש
סשימי סלמון עם בצל כבוש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, ג'ינג'ר טחון, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: מוס סלמון עם בצל אדום כבוש ומלפפון, סשימי טונה עם דייקון כבוש וכוסברה לתינוקות, ו קערת אורז סשימי סלמון.

הוראות

1
במחבת סאוט, מעל חום גבוה, מוסיפים את הסוכר, הבצל והמים, ומבשלים עד שהסוכר נמס. להפחית את החום בינוני, להוסיף את זנגביל, מלח, בלסמי, יין יין אדום ואורז. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם ב -80 אחוזים( 1/4 כוס), כ -20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין אורזיין אורז
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מהחום לקערה ומערבבים בממרח ווסאבי. מקררים במשך 1 עד 2 שעות, המאפשר טעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
הדבק ווסאביהדבק ווסאבי
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
שים את הסלמון על משטח שטוח, וטפטוף עם שמן זרעי ענבים.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מערבבים את הג ' ינג ' ר, panko, ומלח ופלפל, לפי הטעם, בקערה קטנה. בנדיבות מפזרים את צמרות הסלמון עם קרום panko, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מוסיפים את שמן הגפן הנותר למחבת גדולה וכאשר מעשנים, מכניסים את הסלמון למחבת, מצופים בצד למטה. הפעל את החום ולאפשר את הקרום לחום, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר את הסלמון מהמחבת ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
עם סכין חדה, לחתוך את הסלמון מלמעלה למטה על הטיה, זווית 20 מעלות, ולאחר מכן בצל כבוש חלק על צלחות הגשה. למעלה עם סלמון פרוס ומקשטים עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.