סלמון עטוף בדלי תאנה עם כרוב אפוי
סלמון עטוף עלי תאנה עם כרוב אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 368 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כרוב, עלי תאנה, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: סלמון עטוף בעלים תאנים, סלמון בגריל עטוף לימון ועלי דפנה, ו הליבוט אפוי עטוף עלי חסה.
הוראות
רסס סלמון עם שמן זית מתבלים במלח ופלפל.לעטוף כל פיסת סלמון 1-2 עלי תאנה (בהתאם לגודל של סלמון או עלה התאנה). אם יש צורך להחזיק עלה תאנה (ים) במקום עם קיסם.
אופים עד מבושל דרך, 10-12 דקות, בהתאם לגודל של פילה סלמון. אם אפיית כרוב, לשים בצד סלמון ולשמור חם.אופציונלי: ריסוס כרוב עם שמן זית (בבקבוק ריסוס או שפריץ סלט), מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים כרוב על תבנית אפייה ואופים בתנור עד כרוב הוא פריך, על 8 דקות.מחלקים כרוב על 4 צלחות. לפתוח סלמון ומגישים מיד על עלי תאנה עם כרוב.תהנו!שלח תיקון
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.