קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

סלמון עלומה עם מלפפון Raita

סלמון עלומה עם מלפפון Raita
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הודיים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עלומה עם מלפפון Raitan. במנה עיקרית זו יש 495 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, גזר, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון מרוקאי עם מלפפון Raita, מלפפון raita, איך לעשות מלפפון raita / raita s, ו סלמון מבושל עם רוטב מלפפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת עמוקה גדולה, לשלב את המים, יין, חומץ, בצל, גזר, פטרוזיליה, טימין, פלפל, עלי דפנה, ו 2 1/4 כפיות של המלח. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בינתיים, בכוס בינונית או קערת נירוסטה, לשלב את המלפפון ואת המלח כפית הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו לשבת במשך 10 דקות. עם הידיים, לסחוט את המלפפון ולהשליך את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
4
החזירו את המלפפון לקערה והוסיפו את היוגורט, שום, נענע ופלפל טחון. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הדגים לנוזל במחבת ומחזירים לרתיחה. מבשלים, מכוסה חלקית, עד הדג הוא רק בקושי עשה (זה עדיין צריך להיות שקוף במרכז), על 4 דקות עבור פילה 1 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר את המחבת מהחום ותן לדגים לשבת בנוזל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
להעביר צלחות, אם אתה רוצה, להסיר את העור.
8
מגישים את הסלמון חם או בטמפרטורת החדר. למעלה עם raita ולאחר מכן מפזרים את raita עם פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
RaitaRaita
9
המלצת יין: כדי להתאים את החומציות של היוגורט ואת העושר של הדגים, לחפש לבן המשלב חומציות חדה עם גוף טוב. נסה פינו גרי מאורגון או סוביניון בלאן מניו זילנד.
מרכיבים שתצטרך
פינו גריספינו גריס
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.