סלמון עם ברוקולי ופסטה
סלמון עם ברוקולי ופסטאן הוא פסקטריאן מנה עיקרית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 532 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. צאו לחנות ואספו גבינת מוצרלן ואסיאגו, פילה סלמון, עגבניות ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 88%. מתכונים דומים: סלמון עם ברוקולי ופסטה, פסטה ברוקולי עם סלמון, ו סלט פסטה ברוקולי עם סלמון וגרעיני חמניות.
הוראות
בסיר גדול מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה ומוסיפים ברוקולי במהלך 5 הדקות האחרונות של הבישול.
בינתיים, מפזרים סלמון עם תיבול פירות ים. מבשלים בקבוצות על גריל מקורה במשך 5 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
מסננים ספגטי וברוקולי; מעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים את העגבניות, הגבינה, השמן, המלח והפלפל; לזרוק לציפוי.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. כרם לה קאדו רוצ ' ו פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 49 דולר לבקבוק.
![כרם לה קאדו רוצ ' ו פינו נואר]()
כרם לה קאדו רוצ ' ו פינו נואר