קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

סלמון עם ירקות זנגביל וכורכום

סלמון עם ירקות זנגביל וכורכום
סלמון עם ירקות ג'ינג'י וכורכום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לכם כורכום, חלב קוקוס, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלמון זנגביל עם אפרסקים, סלט סלמון בגריל עם ג'ינג'י, ו סלמון פריך עם ג'ינג'י ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת עמוקה, מבשלים את הברוקולי והכרובית, מכוסה, ב 1/2 כוס המים במשך 3 דקות; להעביר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
במחבת, מחממים את 3 כפות שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצל וג ' ינג ' ר, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד הזהב, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את הכורכום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
5
מוסיפים את חלב הקוקוס, מלפפון חמוץ לימון ומים שנותרו ומביאים לרתיחה. מערבבים את הירקות ומתבלים במלח ופלפל. לכסות ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
6
מחממים מחבת גריל. לשפשף את הסלמון עם שמן ועונה עם מלח ופלפל. גריל, צד העור למטה, על חום גבוה בינוני עד פריך, 4 דקות. הפעל וגריל עד רק מבושל דרך, 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מגישים את הסלמון עם הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.