סלמון עם סלסה פירות
סלמון עם סלסה פירות דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 213 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם עגבניות, אננס, לימון וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון קון סלסה דה מרקויה (סלמון עם רוטב פסיפלורה), סלמון עם סלסה פירות, ו סלמון עם סלסה פירות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מסדרים סטייקים סלמון בתבנית אפייה רדודה, מעיל עם מיץ לימון. מתבלים ברוזמרין, מלח ופלפל. למעלה עם פרוסות לימון.
אופים במשך 30 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהתקלף בקלות עם מזלג.
בקערה בינונית, מערבבים אננס, בצל, שום, חלפיניו, עגבניות, מיץ אננס, פלפל אדום ופלפל צהוב. מכסים, ומקררים בעוד דגים אופים. דגים מובילים עם סלסה להגיש.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.