סלמון עם רוטב יוגורט טרגון
אם יש לכם מלח ופלפל, יוגורט, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלמון עם טרגון-רוטב יוגורט, דג חרב מושחר ברוטב יוגורט טרגון, ו סלמון עם רוטב טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הרוטב: מערבבים יחד יוגורט, טרגון קצוץ, מיץ לימון, שמן זית ומלפפון; העונה עם מלח ופלפל.
מטאטא חום, עם מתלה להגדיר 4 אינץ ' מחום. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום.
מניחים סלמון על הסדין, ומתבלים במלח ופלפל. מטגן עד אטום לאורך כל, 8 עד 10 דקות.
מגישים עם רוטב בצד.* הערה:דלג על מיץ הדרים במנות המוזנות לאוכלים מתחת לגיל 12 חודשים.