סלמון המתכון עם רוטב Romesco מפורק יכול לספק הכמיהה האירופית שלך על 45 דקות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 640 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם עגבניות, מלח ופלפל, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שיפודי סלמון עם רוטב Romesco, שיפודי סלמון וצדפות עם רוטב Romesco, ו סלמון בגריל עם רוטב ספרדית Romesco - 7 נקודות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות. תחת מטאטא או מעל להבה פתוחה, צולים את הפלפלים עד שהעור מושחר ומושחר מכל הצדדים, ולאחר מכן מעבירים לקערה ומכסים במשך 15 דקות כדי לאפשר לעור קיטור ולשחרר. לקלף עורות, דה זרע, ולחתוך לחתיכות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
מתבלים את פילה הסלמון משני הצדדים במלח ופלפל ומניחים אותו בצד העור במחבת צלייה. כפית את המילוי romesco סביב הפילה לצלות עד הסלמון הוא כמעט מבושל דרך, 10-15 דקות בהתאם לעובי. Broiler עבור הדקות האחרונות של בישול כדי caramelize את החומרים.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Antica (Mountain Select). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.