סלמון עם רוטב תפוזים קארי
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 86% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: סלמון עם רוטב תפוזים קארי לשניים, סלמון כוסברה בקארי כתום והתחלה של משהו מדהים, ו סלמון עם קוקוס קארי-רוטב עגבניות.
הוראות
תרסיס באח קר של גריל עם ספריי צלייה. מחממים גריל לחום בינוני על פי הוראות היצרן. מערבבים יחד קטשופ, ריבה, רוטב סויה, חרדל, דבש ואבקת קארי בקערה קטנה; להפריש.
מניחים בשר בצד למטה על אח גריל. מבשלים 5 עד 6 דקות או עד פילה ניתן להרים בקלות את הגריל מבלי להיצמד לאח. להתהפך עם צד העור למטה ומבשלים 2 עד 3 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג (145F).
כפית 1 כף רוטב על כל פילה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.