המתכון סלמון עם סלסה רימון-אבוקדו יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 31 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך כוסברה טחון, מלח, חסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו סלמון קון סלסה De מנדרינה y aguacate (סלמון עם מנדרינה וסלסה אבוקדו), פאן צרוב טופו עם סלסה רימון אבוקדו, ו שעועית שחורה, רימון וסלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.