סלמון פריך בעור
סלמון פריך העור יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 406 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, פילה סלמון, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 37 דקות. עם כפית נסו סלמון פריך בעור, סלמון פריך בעור, ו סלמון פריך עם ג'ינג'י ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את הסלמון במלח ופלפל.
מניחים את צד העור ולשפשף 1 1/2 כפות חמאה מרככת על כל העור של הסלמון.
להעביר את הסלמון, בצד החמאה למעלה, למחבת סדינים. קר במקרר כדי לחזק את החמאה, כ -20 דקות.
מניחים את הסלמון על 5 אינץ ' ממקור החום ומבשלים עד העור הוא פריך ואת הדג מבושל דרך, 7 עד 8 דקות.
בסיר קטן על אש מתונה, לטאטא יחד את הנותרים 1/2 כפות חמאה, גרידת לימון, מיץ לימון, חרדל ועלים טרגון. מחלקים את הרוטב בין 2 צלחות ומניחים 1 חתיכת סלמון על גבי כל בריכה של רוטב.
מה עושה את המתכון הזה באמת לשיר: זוהי הדרך הכי מגניב לקבל עור פריך על דגים אי פעם ואת העור הפריך הוא כמו מלוח טבעי שבב בטעם גדול, אז זה החלק הטוב ביותר!
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.