סלמון צרוב על פירה אפונה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 327 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. לכו לחנות ותביאו מלח, מים, פילה סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מחבת צרבה סלמון אפיק, סלמון צרוב במחבת מוגש עם פירה ווסאבי, ו טונה צרובה.
הוראות
1
מחממים חמאה במחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
להוסיף כרישה; לבשל 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים מים ואפונה; מבשלים 5 דקות או עד שהאפונה רכה.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים תערובת אפונה במעבד מזון.
5
מוסיפים בזיליקום, מיץ, טרגון; תהליך עד חלקה, הוספת מים נוספים במידת הצורך. מערבבים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל; להתחמם.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.