סלמון קלוי איטי עם ויניגרט לימון ופריך משומר חם ותפוחי אדמה פרוסים דק
סלמון קלוי איטי עם ויניגרט לימון שמור ופריך צלפים ותפוחי אדמה פרוסים דק דורש על 14 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1257 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מלח ופלפל, סלמון, לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו פלנק סטייק פרוס דק מעל ארוגולה עם שום ושמן לימון, פנקייק תפוחי אדמה פריך עם סלמון מעושן ושמיר-ויניגרט Caper, ו צנון קלוי עם ויניגרט אנשובי, לימון משומר ופירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סוכר ומים בסיר בינוני שאינו מגיב על חום גבוה ומביאים לרתיחה. המשך רותחים עד שהסוכר נמס לחלוטין. להפחית את החום נמוך, להוסיף את טריזי לימון לבשל לאט עד כמעט רך.
הסר עם כפית מחוררת ומניח על מדף אפייה.
בואו להתייבש בטמפרטורת החדר בן לילה.
מניחים מיץ לימון בסיר קטן שאינו מגיב ומבשלים עד מופחת 1/4 כוס, תן מגניב.
מקום מקורר סירופ לימון, חומץ שרי, שאלוט ושום בבלנדר להתמזג עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את שמן הזית ואת העונה עם מלח ופלפל.
יוצקים לתוך קערה לקפל את הפטרוזיליה.
מטגנים צלפים בשמן עד קריספ, על 1 1/2 דקות.
לתפוחי האדמה: מחממים תנור ל 350 מעלות F. לזרוק את תפוחי האדמה עם השמן ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה זוגית בתחתית 4 cazuelas קטן.
מניחים בתנור ואופים 3/4 של הדרך.
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ומפחיתים את החום ל-250 מעלות F. מברישים קלות את הסלמון משני הצדדים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים את הסלמון על גבי תפוחי האדמה ומחזירים את הקזואלות לתנור.
אופים במשך 12 עד 14 דקות, עד מבושל דרך.
הסר מהתנור ומיד לטפטף עם ויניגרט לימון, ומפזרים פטרוזיליה קצוצה וצלפים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.