סלמון קלוי איטי עם ויניגרט לימון ופריך משומר חם ותפוחי אדמה פרוסים דק
סלמון קלוי איטי עם ויניגרט לימון שמור ופריך צלפים ותפוחי אדמה פרוסים דק דורש על 14 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1257 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מלח ופלפל, סלמון, לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו פלנק סטייק פרוס דק מעל ארוגולה עם שום ושמן לימון, פנקייק תפוחי אדמה פריך עם סלמון מעושן ושמיר-ויניגרט Caper, ו צנון קלוי עם ויניגרט אנשובי, לימון משומר ופירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים סוכר ומים בסיר בינוני שאינו מגיב על חום גבוה ומביאים לרתיחה. המשך רותחים עד שהסוכר נמס לחלוטין. להפחית את החום נמוך, להוסיף את טריזי לימון לבשל לאט עד כמעט רך.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר עם כפית מחוררת ומניח על מדף אפייה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
בואו להתייבש בטמפרטורת החדר בן לילה.
4
מניחים מיץ לימון בסיר קטן שאינו מגיב ומבשלים עד מופחת 1/4 כוס, תן מגניב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מקום מקורר סירופ לימון, חומץ שרי, שאלוט ושום בבלנדר להתמזג עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את שמן הזית ואת העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חומץ שרי
סטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים לתוך קערה לקפל את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מטגנים צלפים בשמן עד קריספ, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
זיתים, חתוכים לרבעים
8
ניקוז על מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשר
9
לתפוחי האדמה: מחממים תנור ל 350 מעלות F. לזרוק את תפוחי האדמה עם השמן ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה זוגית בתחתית 4 cazuelas קטן.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מניחים בתנור ואופים 3/4 של הדרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ומפחיתים את החום ל-250 מעלות F. מברישים קלות את הסלמון משני הצדדים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הסלמון על גבי תפוחי האדמה ומחזירים את הקזואלות לתנור.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.