סלמון קלוי איטי עם תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1038 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. לך לחנות ותרים תפוחי אדמה, מיץ לימון, עור על, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו סלמון קלוי איטי, סלמון צלוי באיטיות, ו ארוגולה עם סלמון קלוי ותפוחי אדמה חדשים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 450 מעלות F. לזרוק את הכרישה במחבת צלייה עם 1/3 כוס שמן זית; העונה עם מלח. צלוי עד מעט זהוב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
כרישה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
2
בינתיים, מניחים את הסלמון במחבת רדודה אחרת ולשפשף עם הנותרים 1 כף שמן זית. להפריש לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
סלמון
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
כאשר הכרישות נעשות, להפחית את טמפרטורת התנור ל 275 מעלות F. עונת הסלמון עם מלח, במקום מעל הכרישה ומברשת עם השמן במחבת. צלוי עד המשרד, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
כרישה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
4
בינתיים, לבשל את תפוחי האדמה בסיר של מים מלוחים רותחים עד מזלג מכרז, על 10 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
דופק את השאלוט במעבד מזון עד טחון.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
6
מוסיפים את החמאה, עירית, טרגון, פטרוזיליה, מיץ לימון ומלח לפי הטעם והדופק עד לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
טרגון
פטרוזיליה
חמאה
עירית
מלח
7
הסר את הסלמון מהתנור העליון עם חצי חמאת עשבי תיבול; העליון את תפוחי האדמה עם השאר. פורסים את הסלמון, מתבלים במלח ומגישים עם כרישה ותפוחי אדמה.