סלמון קלוי עלי בננה עם רוטב אנצ'ו צ' ילה-זנגביל עם זעפרן קוסקוס ירקות קלויים
סלמון קלוי עלי בננה עם רוטב אנצ'ו צ' ילה-ג'ינג'ר עם זעפרן קוסקוס ירקות קלויים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 1121 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם סקווש, פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית נסו קוסקוס ירקות צלויים עם רוטב חרדל-לימון, סלמון עם רוטב צ'ילה צלוי-מנגו, ו סלמון ותפוחי אדמה צלויים על עלי תאנה עם סלט תאנה טרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא את כל החומרים יחד בקערה בינונית, העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F. לשפשף כל פילה בשמן זית, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומעטפת לעטוף בסגנון מלבן עלה בננה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עלי בננה
שמן זית
עוטף
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מניחים את צד התפר על מחבת סדין וצולים 8 עד 10 דקות. כאשר נעשה, הדג ייראה קצת לא מבושל על גבי אבל יהיה מוצק ואטום.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מניחים את החבילות בצד התפר על מגש ומקפלים בחזרה את הצדדים של עלה הבננה.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
5
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מניחים את הירקות בתבנית אפייה בינונית, זורקים עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים במשך 8 עד 10 דקות עד ירקות רק מבושלים דרך. מביאים מלאי ירקות, זעפרן ו 1 כפית מלח לרתיחה בסיר בינוני, בואו להרתיח במשך 5 דקות, עד פריחת זעפרן וצבעים את המניה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מלאי
ירק
שמן זית
זעפרן
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מחבת רוטב
7
מוסיפים את הקוסקוס, מערבבים, מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים עד שכל הנוזל נספג, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
8
מניחים קוסקוס בקערה גדולה, מוסיפים את הירקות הקלויים והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.