סלסה אבוקדו
מתכון סלסן אבוקדו מוכן בעוד כ-8 שעות ו-30 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 650 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, חומץ סיידר, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. וזה די טוב. מתכונים דומים: אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס, חזיר פריך עם סלסאן אבוקדו וסלסה עגבניות, ו סלסה טאקרה-סמוקי צ'יפוטלה סלסה אבוקדו.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים תירס, זיתים, פלפל אדום ובצל.
בקערה קטנה, מערבבים שום, שמן זית, מיץ לימון, חומץ סיידר, אורגנו, מלח ופלפל.
יוצקים לתערובת התירס וזורקים למעיל. מכסים ומקררים במקרר 8 שעות, או בין לילה.
מערבבים אבוקדו לתוך התערובת לפני ההגשה.