קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות6
מגזין

סלסה אבוקדו (Guasacaca)

סלסה אבוקדו (Guasacaca)
סלסה אבוקדו (Guasacaca) נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני ומספק כ 24 מנות. מתאבן זה יש 42 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל jalapeño, רוטב פלפל, מלח יםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: סלסה אבוקדו (Guasacaca), Guasacaca (סלסה אבוקדו), ו Guasacaca-סלסה אבוקדו ונצואלה.

הוראות

1
שלב הראשון 9 מרכיבים בקערה גדולה; תערובת לזרוק בעדינות. מכסים ומקררים 3 שעות. מערבבים אבוקדו ושאר החומרים רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדואבוקדו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.