סלסה טומטילו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Tomatillo Salsan. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. גשו לסופר וקנו את צ'יפס טורטייה, שום, שמן צמחי, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו 10 למעלה tomatillo s ו קלוי Tomatillo וסלסה זית ירוק, סלסה ורדה קלה (סלסה Tomatillo) לשימורים, ו סלסה ורדה בסיסית (סלסה מקסיקנית Tomatillo) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3-quart, מניחים tomatillos; מכסים במים קרים. מבשלים מעל חום בינוני 10 עד 15 דקות או עד מכרז.
בבלנדר, מערבבים טומטילו ומרכיבים שנותרו למעט שמן וצ ' יפס טורטייה. מכסים ומערבבים עד עקביות הרצוי.
בסיר 2 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני.
להוסיף תערובת tomatillo. מבשלים 10 עד 15 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מחוממת היטב כהה יותר בצבע.
מגישים חם או קר עם צ ' יפס טורטייה.