סלסה מלפפון שומר
סלסה מלפפון שומר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 154 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לך נורת שומר, מיץ לימון, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו מלפפון ומיז שומר, מלפפון-שומר קריר, ו סלט מלפפון ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המלפפון, שומר, אבוקדו, בצל אדום, פלפלים בננה, כוסברה, דבש, מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה. אפשר לתערובת לשבת 20 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.