קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

סלסה עגבניות-Caper

סלסה עגבניות-Caper
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו צלפים, מלח כשר, זיתים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: אמנון צלוי עם סלסה עגבניות-Caper, מקרל בגריל עם צלף סיציליאני-סלסה עגבניות, ו צדפות צרובות מחבת עם רוטב עגבניות טרי.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את העגבניות, צלפים, זיתים, בצל, מיץ לימון, גרידת לימון, שמן זית, מלח ופלפל. כפית על בשר בגריל, עוף, או מאכלי ים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."