סלק אפוי ברוטב קפה עולש
אפוי Beignets עם רוטב קפה עולש עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם שמרים, סודה לשתייה, קמח לחםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 247 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עולש אפוי / עולש עם עוף ברוטב מרווה וחרדל, עולש אפוי עם רוטב חרדל ועוף מרווה / המטבח של סימון, ו גלידת קפה עולש (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך beignets: בסיר קטן, חלב חום מעל חום נמוך בינוני עד חם למגע, ואז לקחת את החום.
לטאטא בחמאה, 1 כפית סוכר, ושמרים ולתת לעמוד 5 דקות.
בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, ומלח.
יוצקים תערובת שמרים לתוך מערבל לעמוד מצויד וו בצק.
מוסיפים תערובת קמח, סוכר שנותר, וחמאה למיקסר.
מערבבים עד החומרים משולבים וליצור כדור, ולאחר מכן להמשיך לתת את המיקסר לפרוע במשך 5 דקות. מכסים קערה עם מגבת כלים ולתת לשבת במקום חם במשך 40 דקות.
על משטח מקומח קל, לגלגל בצק החוצה לתוך מלבן עבה חצי אינץ'.
חותכים את הבצק לתוך מלבנים מדידה כ 1 על ידי 2 אינץ'.
קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מניחים beignets על תבנית אפייה, מכסים במגבת צלחת, ולתת לנוח 20 דקות.
אופים beignets עד נפוח וזהוב חום, על 12 דקות.
למלא צלחת רדודה עם סוכר ממתקים. בעוד עדיין חם, רול beignets בסוכר למעיל. כאשר מוכן לשרת beignets, רול או אבק אותם עם סוכר נוסף.
הפוך רוטב: בסיר בינוני, חום שמנת כבדה על חום בינוני עד רותח.
להקציף בסוכר. קח קרם כבד את החום ולהקציף בשוקולד עד מותך.
לטאטא במלח, קפה, ותמצית וניל.