קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

סלק ופארו עם שקדים מעושנים

סלק ופארו עם שקדים מעושנים
סלק ופארו עם שקדים מעושנים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 8 . מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לכם מלח, ארוגולה תינוק, חומץ סיידר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו סלט פארו עם עוף, סלק וברוקולי, סלט פארו עם סלק, בצל ופטה, ו קערות ארוחה פארו עם סלק קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
סדר סלק בשכבה אחת בתבנית אפייה 13 - x 9-x 2 אינץ'. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף וסלק צלוי עד למכרז (1 עד 1/4 שעות). לאחר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את העור לחתוך כל 6 עד 8 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
בעוד סלק צלוי, לכסות פארו עם מים קרים בקערה ולספוג 30 דקות; ניקוז, השלכת מים. להביא פארו, 4 כוסות מים, ו 1/4 כפית מלח לרתיחה בינוני (2-עד 3-ליטר) סיר; להפחית חום ומבשל, חשוף, עד רק מכרז (15-20 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
פארו.פארו.
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
ניקוז.
5
לטאטא יחד חומץ, דבש ופלפל עד בשילוב; להוסיף שמן בזרם, לטאטא לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
להעביר פארו לקערה גדולה. מערבבים חצי ההלבשה לתוך פארו חם; מוסיפים סלק, ארוגולה, שקדים, ויניגרט הנותרים, ומערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
פארו.פארו.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה