סלק כבוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלק כבוש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 183 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח גס, זרעי כוסברה, סלק וסלק זהוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-36 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי}, סלק כבוש, ו סלק כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד חומץ, יין, 1 1/4 כוסות מים, הסוכר, והמלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה. מיד לשפוך מלח על סלק, מחלק באופן שווה.
בואו להתקרר לחלוטין. מכסים כל מיכל, ומקררים 7 עד 10 שעות.
מגישים קר או בטמפרטורת החדר. סלק כבוש יכול להיות בקירור, מכוסה, עד 3 שבועות.
העברה למיכלים קטנים יותר לאחסון, אם תרצה בכך.