סלק קלוי, בצל וסלט כתום
סלק קלוי, בצל וסלט כתום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך מיץ תפוזים, שמן זית, שמן אגוזים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו סלק קלוי וסלט בצל אדום, סלט סלק קלוי עם חומוס ובצל אדום, ו עגבניות, סלק קלוי וסלט בצל כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
תחתוך את הגבעולים והזנבות מהסלק. לא לקלף. בשורה התחתונה של תבנית אפייה עם נייר.
מניחים את הסלק במחבת וזורקים אותם עם חצי שמן זית, מלח ופלפל. צלי במשך 25 דקות.
לקצץ את שני הקצוות את בצל הפנינה. ואז לזרוק אותם עם שאריות שמן זית ומלח ופלפל.
מוסיפים בצל פנינה לסלק וצולים 15 דקות נוספות, עד סלק ובצל מכרז.
לקלף ולהסיר את הממברנות מן התפוזים עם סכין קילוף חדה.
חותכים את התפוזים לחצי לאורכו ולאחר מכן לרוחב לפרוסות דקות. זרע את הפרוסות, במידת הצורך.
להניח את הסלק על מגש גדול. מעל הסלק עם החלקים הכתומים. לפזר את הבצלים הקלויים סביב הפעימות.
בקערה בינונית, לשלב את שמן אגוזי לוז, כוסברה, ומיץ תפוזים.
להקציף עד בשילוב היטב מתבלים עם מלח ופלפל.
טפטוף את הרוטב על גבי ומפזרים כוסברה, אגוזי לוז קלויים וגבינה מגוררת.