קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

סלק קלוי עם ויניגרט אגוזים ובורטה

סלק קלוי עם ויניגרט אגוזים ובורטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלק קלוי עם ויניגרט אגוזי לוז Burratan. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 491 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אגוזי לוז, מוצרלה טרי, חרדל תבואה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סלק בגריל עם ויניגרט זרעי בורטן ופרג, סלק קלוי עם ויניגרט שומר חם, ו כרוב קלוי וסלק עם דבש-חזרת ויניגרט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חומץ, מיץ לימון, ושאלוט בקערה קטנה. מערבבים בחרדל. בהדרגה להקציף בשמן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.מחממים תנור ל-37
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לזרוק סלק עם שמן בקערה גדולה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מעבירים לתבנית אפייה 13x9x2", מכסים בחוזקה בנייר כסף, וסלק צלוי עד למכרז (קיסם צריך להחליק דרך בקלות), כ 40 דקות. לחשוף( זהיר של האדים); לתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות. לקלף סלק (להשתמש במגבת נייר כדי לעזור לשפשף את הקליפה), ואז לרבעון אותם. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.לזרוק סלק עם 1/4 כוס ויניגרט בקערה בינונית. סדר בוראטה על צלחת הגשה. מתבלים במלח ופלפל. Burrata העליון עם סלק; טפטוף הנותרים ויניגרט מן הקערה מעל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
בוראטהבוראטה
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מקשטים עם בזיליקום ואגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות