סנאפר אדום בגריל עם תות וסלסה אבוקדו
המתכון Snapper אדום בגריל עם תות שדה וסלסאן אבוקדו מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך פילה סנאפר על העור, בצל, גרידת ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלסה אבוקדו תות עם סלמון בגריל, סלסה אבוקדו תות עם עוף בגריל פשוט, ו סנאפר צרוב עם סלסה אבוקדו מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד חלפיאו, תותים, בצל, כוסברה, מיץ ליים, אבוקדו ומלח כדי להכין סלסה. תניח בצד.מחממים גריל לחום בינוני. בינתיים, לשלב שמן וגרידת בקערה קטנה ואז מברשת בכל רחבי פילה; העונה עם מלח ופלפל. פילה גריל, צד העור למטה וללא מרפרף, עד רק מבושל דרך פריך סביב הקצוות, 8 עד 10 דקות.
העברה לצלחות, להסיר ולהשליך את העור. למעלה עם סלסה ומגישים.