סנאפר אדום עם רוטב לימון
סנאפר אדום עם רוטב לימון דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 710 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, גבינת שמנת, פילה סנאפר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, ו Meyer Lemon Red Snapper.
הוראות
מפזרים פילה עם מלח ופלפל 1/8 כפית. לדלות דגים בקמח; לטבול בתערובת חלב, לדלות פירורי לחם.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים דגים, ומבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים עם מזלג.
הסר פילה, ולנקז על מגבות נייר; להתחמם.
לנגב מחבת נקי, ולהמיס הנותרים 2 כפות חמאה על אש בינונית-נמוכה.
להוסיף 1/8 הנותרים פלפל כפית, גבינת שמנת, ושאר החומרים, ערבוב עד חלקה.
* ניתן להחליף גבינה שוויצרית לתינוקות בגבינת פונטינה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.