קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

סנאפר מצופה עגבניות עם ארטישוק וזיתים

סנאפר מצופה עגבניות עם ארטישוק וזיתים
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? סנאפר מצופה עגבניות עם ארטישוק וזיתים יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 474 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל, חצאי עגבניות מיובשים בשמש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סנאפר אדום פריך עם סמרטוט של תפוחי אדמה, בצל, ארטישוק, זיתים ירוקים עם רוטב Vierge, סנאפר עם עגבניות וזיתים, ו סנאפר קלוי עם ארטישוק ולימון.

הוראות

1
מחממים התנור ל 22
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסדרים את העגבניות המיובשות על מתלה תיל להגדיר על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
3
אופים בתנור במשך כ 2 שעות, או עד העגבניות יבש לחלוטין; תן מגניב. טוחנים היטב את העגבניות במכתש או במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
מרגמה ועלימרגמה ועלי
4
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה. לסחוט את מיץ לימון לתוך קערה של מים. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, הצמד את העלים החיצוניים לקצץ את כל אבל 1/2 אינץ ' של גזע. באמצעות סכין חדה, לחתוך את העלים הצהובים בחלק העליון של הלב לקצץ את הבסיס ואת הגבעול. בעזרת כף או כדור מלון, תוציא את החניקה הפרוותית.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
מלוןמלון
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
חותכים את הלב לפלחי 1 אינץ ' ומוסיפים למי הלימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
מסננים את הארטישוקים ומוסיפים אותם למים רותחים. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 12 דקות; לנקז ולהעביר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מחממים את שמן הזית במחבת בינונית עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיף את שאלוט ושום ומבשלים על חום מתון רק עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
9
מוסיפים את שומר ובצל ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מוסיף את הארטישוקים ומבשלים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
11
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
מוסיף את ציר העוף ומבשל עד מופחת על ידי שני שלישים, על 5 דקות. מערבולת החמאה עד נמס, ואז מערבבים את הזיתים, בזיליקום וקורנית. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
13
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומפזרים כל פילה בצד הבשר רק עם 1/2 כפית של אבקת עגבניות מיובשות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבקת עגבניותאבקת עגבניות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
15
מחממים את שמן הקנולה במחבת nonstick גדולה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
מוסיפים את סנאפר, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה עד השחמה פריך, על 3 דקות. הפעל את הדגים ומבשלים עד השחמה קלה, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
17
מעבירים את הסנאפר לסדין אפייה מעוטר, צד העור למטה, ואופים במשך 12 עד 14 דקות, או עד אטום בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
18
מעבירים את הדג ל 4 צלחות גדולות, כפית את רוטב ארטישוק-זית על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.