קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

סנאפר סויה מזוגג

סנאפר סויה מזוגג
סנאפר סויה מזוגג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 696 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דבש, מלח כשר ופלפל, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, סנאפר אדום מזוגג כתום, ו רוטב סויה-שומשום.

הוראות

1
כדי להפוך את זיגוג, לשלב את רוטב סויה, סאקה, דבש, זנגביל, שום, חרדל, ושמן שומשום בסיר קטן. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ולתת להתבשל עד מופחת זיגוג עבה. מערבבים ברוטב שעועית שחורה, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שעועית שחורהרוטב שעועית שחורה
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
לחמם את הגריל, לוודא שהוא נקי. הגחלים צריך להיות בינוני חם. למרוח את החלק הפנימי של הדג עם כמה זיגוג סויה; להזמין זיגוג נוסף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
3
שכבה של כוסברה, שום וג ' ינג ' ר בחלל הבטן של הדג; מתבלים במלח ופלפל. Wrapthree orfour חתיכות של חוט מטבח סביב הדגים; קשר כל חתיכה בחוזקה לקצץ כל חוט עודף.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
מברישים את החלק החיצוני של הדג בשמן ומפזרים מלח ופלפל. מבשלים על גריל בינוני חם, פונה פעם אחת, עד מבושל דרך, על 10 דקות לכל צד. להמליט את הדגים בגריל עם זיגוג סויה שמורות לפני ההגשה. הצעות למשקאות
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
5
סנאפר סויה מזוגג, עם המתיקות שלה ותבלינים, יהיה זוג טוב עם לבנים יבשים, כגון Gewertztraminer ו ריזלינג. נסה את תערובת traminer פירות ריזלינג מ Rosemount של אוסטרליה.
מרכיבים שתצטרך
ריזלינגריזלינג
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
1
קלוריות
1
490, שומן
2
19, קלוריות שומן
1
170, שומן רווי
2
3, חלבון
3
50, שומן חד רווי
4
7, פחמימות
5
2700, כולסטרול
6
85, סיבים
7
צילום: פיליפ הוז
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
25, שומן רב בלתי רווי
2
7, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.